zaterdag 19 oktober 2013

Klanten over Weppster: Dressed4love.com

Dressed4Love
Dressed4Love
Dressed4Love

Dressed4Love….omdat je vrouw bent!

De plannen waren er al maar de daadwerkelijke uitvoering liet nog op zich wachten.
Voorzichtig waren we al op zoek naar een bedrijf dat onze wensen en ideeën zou kunnen vertalen naar een goede en duidelijke website die niet alleen visueel mooi zou moeten zijn, maar zeker ook zeer gebruiksvriendelijk.
Via een relatie die al jarenlange ervaring had met ontwerpen, reclame en het samenbrengen van verschillende disciplines kwamen wij bij Dennis Slettenhaar van Weppster terecht en na een eerste kennismaking waren wij al overtuigd dat dit de juiste partner zou zijn.
Het contact was zakelijk, duidelijk en creatief maar ook met een vleugje humor waardoor de gesprekken bijzonder prettig verliepen met uiteindelijk resultaat een prachtige website die zowel voor de bezoeker als voor ons zeer gebruikersvriendelijk is opgezet.
Ook nu onze website online is kunnen we nog altijd terecht met onze vragen die steeds weer met evenveel toewijding worden beantwoord door Maikel of Dennis.
Weppster was prijstechnisch misschien niet onze eerste keus geweest, maar nu durven wij volmondig toe te geven dat het wel de beste was !!!!!!!!!
Met vriendelijke groet,
Wies Haaring Kroondijk en Aneta Zatwarnicka
www.dressed4love.com

Bekijk meer projecten op https://www.weppster.nl/klanten-weppster

Geen opmerkingen:

Een reactie posten